Naši odvetniki

Za zastopanje pred nemškim sodiščem smo v dogovoru in v sodelovanju z Evropsko potrošniško organizacijo (BEUC) izbrali evropsko podružnico ene od najbolj znanih ameriških odvetniških pisarn Hausfeld. Njihovi odvetniki imajo s podobnimi zahtevnimi primeri vrsto izkušenj tako v Nemčiji in drugod po Evropi, kot tudi v ZDA, kjer so med drugim prispevali tudi k za potrošnike ugodnemu izidu pogajanj s Volkswagnom, na osnovi katerih je VW lastnikom moral izplačati do 10.000 ameriških dolarjev odškodnine.

Nemško pisarno vodi Christopher Rother z ekipo izkušenih odvetnikov. Pred začetkom kampanje so skrbno preverili, kakšne so možnosti za slovenske kupce avtomobilov in ocenili, da vsekakor obstajajo, sicer se v kampanjo z nami ne bi podali.

 

VW AUDI ŠKODA SEAT

Zadeva VW:
Imate pravico do odškodnine!

  • ✓ Uveljavite svoje pravice
    ✓ Brez rizika in stroškov za potrošnike
  • ✓ Hitra in preprosta prijava po spletu

Zbiranje prijav je zaključeno. Pridružilo se nam je več kot 6.200 potrošnikov. Vsa nadaljnja komunikacija bo potekala na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi. V primeru nepopolne dokumentacije vas bomo za dopolnitev prosili v prihodnjih dneh. Samostojno jo boste oddali preko spletne povezave, ki vam jo bomo posredovali.