preVWara: prijave le še do 7. januarja 2018!

Nepopolne prijave niso veljavne, in jih v nadaljevanju kampanje preVWara.si ne moremo upoštevati.

  1. Niste se še prijavili, pa bi želeli sodelovati. Na spletni strani www.preVWara.si izpolnite spletni obrazec. Za uspešno oddajo prijave morate izpolniti vsa polja v spletnem obrazcu. Med posameznimi stranmi se pomikate s klikom na gumb »Naprej«.

Vaša prijava se zabeleži oziroma zaključi šele takrat, ko na zadnji strani spletnega obrazca označite, da se strinjate s pogoji sodelovanja, in kliknete na gumb »Pošlji«.

  1. Prijavo ste že oddali a niste priložili še vseh potrebnih dokumentov oz. izpolnili vseh podatkov

Tudi če ste na spletni strani www.preVWara.si že pričeli postopek prijave, a postopka niste zaključili oz. niste priložili vseh potrebnih dokumentov oz. izpolnili vseh podatkov, morate prijavo dopolniti in jo zaključiti najkasneje do vključno nedelje, 7. januarja 2018! O tem smo vas danes obvestili po e-pošti.

Do vaše, nepopolne prijave, lahko ponovno dostopate prek povezave, ki ste jo prejeli po e-pošti, ko ste prvič vpisali vaš e-naslov v spletni obrazec!). Če povezave ne najdete več, jo boste prejeli tako, da na strani www.preVWara.si ponovno vpišete ime in priimek ter e-naslov, s katerim ste že poskušali oddati prijavo, in kliknete na »Ponovno pošlji«. Tako boste na vaš e-naslov prejeli povezavo, prek katere boste dostopali do vaše nepopolne prijave, ki jo je treba izpolniti do konca. Če e-pošte s povezavo ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto (Spam) ali s komercialnimi sporočili (uporabniki Gmail tudi zavihek Promocija).

Za uspešno oddajo prijave morate izpolniti vsa polja v spletnem obrazcu. Med posameznimi stranmi se pomikate s klikom na gumb »Naprej«. Vaša prijava se zabeleži oziroma zaključi šele takrat, ko na zadnji strani spletnega obrazca označite, da se strinjate s pogoji sodelovanja, in kliknete na gumb »Pošlji«.

Če imate težave pri izpolnjevanju spletnega obrazca (vaše nepopolne prijave), nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 80 22. Dosegljivi smo 4. in 5. januarja 2018 med 8. in 20. uro. V soboto, 6. januarja 2018, smo na voljo med 9. in 16 uro. Lahko pa nam pišete na e-naslov preVWara@zps.si (prosimo, da v e-sporočilo pripišite tudi GSM kontaktni telefon).

Prijave za sodelovanje v kampanji preVWara sprejemamo samo še do nedelje, 7. januarja 2018!

Nepopolne prijave niso veljavne in jih v nadaljevanju kampanje preVWara ne moremo upoštevati!


Kako bo potekala kampanja?

ZPS vas bo skupaj z drugimi potrošniškimi organizacijami v kampanji PreVWara postavila z ramo ob ramo skupini Volkswagen in poskrbela za vse podrobnosti.

Kako lahko to storimo?


Zavzeli se bomo za vaše pravice!

Bodimo realni: Kolikokrat ste že pomislili, da bi se morali zavzeti za svoje pravice, a ste se ustavili, ko ste se spomnili, da to lahko v najslabšem primeru pomeni tudi pravdanje pred sodiščem? V primeru VW vse skrbi lahko postavite ob stran, ZPS bo skupaj s svojimi izbranimi partnerji poskrbela, da bo postopek za vas udoben in preprost, le prijaviti se morate in izpolniti spletni obrazec. Vse ostalo prepustite nam, morda se bomo na vas obrnili zgolj v primeru, ko bomo potrebovali kakšno dodatno informacijo ali dokument. Seveda vas bomo vseskozi obveščali, kaj se dogaja z vašim primerom, pa tudi vi se lahko na nas kadar koli obrnete s svojim vprašanjem. Pri tem lahko uporabite enega od naslednjih kontaktov.


Imamo odvetnike, do katerih potrošniki sami ne bi imeli dostopa.

Vaše pravice ne bomo pri ZPS ne bomo uveljavljali sami, pač pa v sodelovanju z eno od vodilnih globalnih odvetniških pisarn, Hausfeld, ki je postopek proti VW vodila že v ZDA. Z njihovimi izkušnjami in znanjem bomo lahko parirali tudi takšnemu velikanu, kakršen je skupina Volkswagen.


Sodelujočim le korist, ob porazu ni nobenih stroškov.

Našo kampanjo smo pripravili tako, da sodelujočim lahko prinese le korist v primeru uspeha, če pa postopek ne bo uspešen, ni nobenih stroškov za potrošnika. Sistem, za katerega smo se odločili, je namreč v primeru neuspeha naravnan tako, da pokrije vse stroške odvetnikov, sodišč in strokovnjakov. S sodelovanjem v kampanji ne izgubite nič, le pridobite lahko!